Kirahvia toimistolle

Tarjoamme uuden, helpon ja hyvän kahvipalvelun toimistoille.

Toimistokahvi

Toimitamme poikkeuksellisen hyvää kahvia toimistoille. Kauttamme saat myös kahvilaitteet, yrityksen omalle identiteetille luodun kahvin ja koulutukset. Lupauksemme työpaikoille:

  • Lähetämme kahvimme saman viikon aikana paahdosta, jotta se on asiakkaalla tuoreena.
  • Pakkaamme kahvimme toimiston käyttöön sopivasti.
  • Valittavanasi on tilalle tai käsittelyasemalle jäljitettäviä todella hyviä kahvieriä.

Toimistokahvipalvelu voi olla mitä tahansa yksittäisestä tilauksesta täyteen kahvipalveluun laitteineen ja säätöineen. Teemme tarvittaessa Jyväskylässä ja Pääkaupunkiseudulla laitteiden säädöt ja kahvien toimitukset henkilökohtaisesti, jotta kahvimme on marjasta kuppiin parasta mahdollista. Perille toimitettuna Kirahvin kahvit säästävät aikaa. 

Pienpaahtimokahvi toimistolla ja työpaikalla

Kahvin päivittäminen pienpaahtimokahviin on yritykselle kustannustehokas tapa parantaa työviihtyvyyttä. Uudet maut tunnetusti kiihdyttävät luovuutta, hyvä kahvi virkistää ja tekee ihmiset iloisiksi. Kitkerästä kahvista jää paha maku suuhun, joka tuskin on toivottavaa toimiston arjen pyörityksessä, saati tärkeämmissä neuvotteluissa*. 

Työpaikoilla on monen tasoisia lähtötilanteita. Suosituinta lienee nykyisinkin keittää kahvia Moccamasterilla ja käyttää raaka-aineena markkinajohtajan juhliin liittyvää kahvisekoitusta. Hyvin eritasoiset automaatit ovat olleet kymmenisen vuotta kahvihuoneissa. Parhaimmissa tapauksissa kahvitilasta löytyy jonkinlainen kahvimylly.

Laitteesta ja menetelmästä riippumatta keittimen puhtaus on tärkein asia kahvin maussa. Perustason toimenpiteet ovat pitää keitin kalkittomana ja lisätä keittimeen vesi siihen erikseen varatulla astialla, ei kahvipannulla. Kahvi ei säily kauan lämpölevyllä, vaan pitäisi joko kaataa termokseen pidempään säilytykseen tai keittää vain tarpeen mukainen määrä. Näillä keinoilla maidon ja sokerin käyttö todennäköisesti vähenee huomattavasti. Kahviautomaateissa, varsinkin itse jauhavissa säädöt ovat tärkeitä ja jokaiselle kahvilaadulle erikseen tehtävä. Kahvinkeittimen säätäminen ei ole salatiedettä, mutta vaatii henkilön, joka tietää miltä kahvin kuuluisi maistua.

Keittimien puhtauden ja oikeiden säätöjen jälkeen kahvin tuoreus on seuraavaksi merkittävin askel kohti parempaa makua. Paahtopäivästä kahvi on parhaimmillaan kahden kuukauden ajan. Jauhettu kahvi kannattaa käyttää mahdollisimman pian pussin avaamisen jälkeen, viimeistään saman päivän aikana. Papuina kahvit säilyvät avatussa pussissa joitakin viikkoja.  

Seuraava vaihe kahvin päivittämisessä on yleensä hankalin! Se on nimittäin makuasia ja jos toimistolla on enemmän kuin yksi henkilö töissä, yhteisen kahvin päättäminen johtaa yleensä hyviin keskusteluihin. Työpaikan kahvivalinnan on oltava yhdistävä eikä erottava tekijä. Kahvimme maku vaihtelee hieman satokausien mukana aika usein muutaman eri kahvilaadun tarjoaminen ei tuo lisäkustannuksia.  Olemme myös järjestäneet maistatuksia, joissa yhteinen maku on löytynyt.

Tiivistettynä

Makuasioista voi keskustella. Sen sijaan perusasiat, eli keittimien puhtaus ja kahvin tuoreus ovat välttämättömiä, jotta kahvi maistuu hyvälle.

Ota yhteyttä meidän palvelupäällikköömme (tai jätä muutama rivi alle olevalla lomakkeella), niin puhutaan lisää!

seija@punainenkirahvi.fi
050 911 2928

*Chapman, H. A. "In Bad Taste: Evidence for the Oral Origins of Moral." Science 233 (1986): 953.


Sale

Unavailable

Sold Out