Yrityksille

Haluamme tuoda hyvän kahvin kaikkien ulottuville. Toimitamme kahvia toimistoille, kahviloille, ravintoloille, jälleenmyyjille ja kaikkialle, missä arvostetaan hyvää makua.

Toimistoille tarjoamme esimerkiksi helpon kahvipalvelun, jossa kahvihuoneesta löytyy aina tuoretta kahvia paikanpäälle toimitettuna. Kahviloille ja ravintoloille pystymme tarjoamaan tilauspaahtoa asiakkaalle valituista kahvilaaduista, joka on kahvin vastine viinin ostamiselle suoraan tilalta. Jälleenmyyjille taas tarjoamme tuotteen, jota jokainen suomalainen juo melkein kymmenen kiloa vuodessa (Kirahvin kahvia ei tarvitse myydä tappiolla).

100 % asiakastyytyväisyys

Riippumatta mihin tarkoitukseen kahvi on tulossa ja onko asiakas kiinnostunut ostamaan yhden paketin vai 10 säkkiä, tavoitteenamme on aina 100 % asiakastyytyväisyys. Kauttamme saat myös kahvilaitteet ja tarvikkeet, jotta kahvin matka marjasta kuppiin olisi mahdollisimman hyvä.

Olemme kehittämässä helppoa tilauspalvelua yritysasiakkaillemme. Jos haluat kuulla siitä ensimmäisten joukossa, ota meihin yhteyttä! Sillä välin palvelemme yritysasiakkaita normaalisti esimerkiksi puhelimella, sähköpostilla tai alla olevalla lomakkeella.

 

Sale

Unavailable

Sold Out