Olemme uudistamassa valikoimaa, joten tuotekuvaukset eivät ole 100% tarkkoja. Kahvi on kuitenkin erityislaatuista, kuten aina.

Yrityksille

Haluamme tuoda hyvän kahvin kaikkien ulottuville. Toimitamme kahvia toimistoille, kahviloille, ravintoloille, jälleenmyyjille ja kaikkialle, missä arvostetaan hyvää makua.

Toimistoille tarjoamme esimerkiksi helpon kahvipalvelun, jossa kahvihuoneesta löytyy aina tuoretta kahvia paikanpäälle toimitettuna.

Kahviloille, ravintoloille ja pitopalveluille pystymme tarjoamaan huippulaadukasta kahvia, joka jättää hyvän maun suuhun ja saa palamaan uudestaan.

Jälleenmyyjille taas tarjoamme tuotteen, jota asiakkaat tulevat hakemaan kaukaakin. (Kirahvin kahvia ei tarvitse myydä tappiolla).

Palvelumme kaikille yrityksille

Jokaisen yrityksen kahvitarve on aina hieman erilainen. Pienpaahtimona pystymme tarjoamaan tehokkaasti ja joustavasti monenlaisia palveluita. Suosittuja tuotteitamme kaikille yrityksille ja isompia eriä ostaville yksityishenkilöille ovat esimerkiksi:

  • Kahvit omalla etiketillä ovat suosittuja yrityslahjoja. Jos kahvia menee säkeittäin vuodessa (yksi säkki painaa 60 kg.), voimme tehdä teille täysin yksilöllisen kahvin.
  • Kauttamme saatte kahvilaitteet ja tarvikkeet, jotta kahvin matka marjasta kuppiin olisi mahdollisimman hyvä.

Riippumatta mihin tarkoitukseen kahvi on tulossa ja onko kahvitarpeesi joitakin kiloja kuukaudessa tai 10 säkkiä kerralla, tavoitteenamme on aina 100 % asiakastyytyväisyys. Tämä tarkoittaa esimerkiksi seuraavia asioita:

  • Paahdamme kaiken kahvin tilauksesta, joten se on asiakkaalla aina tuoreena. Pakkaamme ja lähetämme kahvimme saman viikon aikana kuin se on paahdettu.
  • Asiakastukemme auttaa aina kahveihin liittyvissä asioissa.
  • Tarvittaessa säädämme laitteet ja koulutamme teidät uuttamaan kahvejamme ammattitaitoisesti.

Uskomme, että tärkein tekijä asiakastyytyväisyydessä on huippulaatuiset raakakahvit, jotka ovat käsin poimittuja, käsin prosessoituja ja alkuperän uusimmasta satokaudesta. Paahdamme nämä kahvit mahdollisimman hyvin, jotta alkuperän maut tulisivat herkullisina ja virkistävinä esiin.

Ollaan yhteyksissä:

info@punainenkirahvi.fi 
050 517 5784

 

Sale

Unavailable

Sold Out